Waarom zou ik mijzelf registreren?

Registreren op WeAreFrank!TV is en blijft volledig gratis. WeAreFrank!TV kent zijn succes in de bepaling van doelgroep en het kennen en herkennen van de kijkers van de content. U bent op welke manier dan ook betrokken binnen de branche of kent daarin interesses. Wij meten graag waar uw interesses liggen voor zowel onze participanten alsook om als data te gebruiken naar de branche. Meten is immers weten.

Door u te registreren krijgt u pushberichten wanneer er relevante content binnen uw interesses geplaatst is op het platform, u krijgt eerder uitnodigingen of aankondigingen van events te zien waar de organisator u voor wenst uit te nodigen, u kunt niet relevante content uitschakelen zodat u deze content niet te zien krijgt, en bij registratie is alle content die het platform beheerd volledig toegankelijk. In de toekomst kan het zijn dat bepaalde content alleen maar zichtbaar zal zijn bij registratie.

Wij wensen u veel kijkplezier op het platform. Tips en adviezen ontvangen wij graag. U kunt ons bereiken op info@wearefrank.nl