Wat zijn de drie manieren om je API's te integreren

Jeroen Jansen van Rosendaal geeft namens WeAreFrank! zijn visie op de manier van integratie

Populair

Frank!Flow workflow demonstration
Frank!Flow

Frank!Flow workflow demonstration

The Frank!Flow will help you visualize and edit your adapters in a flow format. This video shows a quick demonstration of it's functionality.
06:2927 dagen geleden
Online Seminar deel 3 - Juni 2022, Van ZDS naar ZGW
VAN ZDS NAAR ZGW, DE SCENARIO'S VOOR GEMEENTEN

Online Seminar deel 3 - Juni 2022, Van ZDS naar ZGW

De gemeenten in Nederland staan voor een grote verandering. Oude systemen en legacy omzetten naar nieuwe systemen en legacy! Hoe dat te doen is de nachtmerrie van iedere CTO of ICT verantwoordelijke binnen de gemeente. WeAreFrank! heeft hiervoor de oplossing en architect Jeroen Janssen van Rosendaal legt dat graag in deze webinar uit!
47:082 maanden geleden
De werking van het Frank!Framework
HOE WERKT HET FRANK!FRAMEWORK

De werking van het Frank!Framework

Data- en systeemintegratie hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Met het Frank!Framework kun je eenvoudig zelf aan de slag met het koppelen van bedrijfssystemen en applicaties. Het Frank!Framework is een open-sourceplatform dat bestaat uit meer dan 100 bouwstenen, die zonder programmeren kunnen worden geconfigureerd en gekoppeld. Het beschikt over alle componenten die nodig zijn om bestaande bedrijfssystemen en duizenden bedrijfsapplicaties te integreren. Jij bepaalt zelf welke bouwstenen je gebruikt en houdt dankzij de beheermodule continu de regie op jouw integratieproces. Zo boek je snel resultaat, zonder hoge kosten!
01:2122 maanden geleden
Streaming is belangrijk voor Performance en Memorygebruik
STREAMING PERFORMANCE

Streaming is belangrijk voor Performance en Memorygebruik

Het uploaden, transformeren en dan wegschrijven van files zorgt vaak voor enorme vertraging. Integratie systemen hanteren vaak de routing waarbij eerst 100% wordt geupload, dan 100% wordt getransformeerd om vervolgens de getransformeerde data weg te schrijven in een database. In de animatie laten wij zien hoe WeAreFrank! met het Frank!Framework streaming gebruikt om tijd te winnen en het geheugengebruik van de onderliggende hardware te minimaliseren.
00:4719 maanden geleden